Skip to main content

Κρατάω τα στοιχεία των μαθητών μου στο office, το ιστορικό τους σε αρχεία word, τους βαθμούς τους στο excel τις αιτήσεις μου σε σκαναρισμένα αρχεία, και τα ραντεβού μου στην ατζέντα μου. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το 4teachers;

Αυτό που περιγράφει η ερώτηση είναι ο «κακός» τρόπος για να εργάζεται ένας εκπαιδευτικός σήμερα. Διάσπαρτη πληροφορία, σε αρχεία εδώ και εκεί που είναι πιθανό να ξεχάσουμε την ύπαρξή τους και πληροφορία η οποία είναι αποθηκευμένη στον τοπικό σκληρό δίσκο του χρήστη με χειροκίνητα backup σε στικάκια. Με το 4teachers μπαίνετε στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας που πρέπει να ισχύει σε κάθε εκπαιδευτικό σήμερα και που η τεχνολογία έχει κάνει προσιτό πια στον καθένα. Ένα μεγάλο όφελος που έχετε με το 4teachers είναι ότι όλα σας τα στοιχεία είναι συγκεντρωμένα στο ίδιο περιβάλλον για να έχετε πάντα τον έλεγχο και την οργάνωση που χρειάζεστε καθημερινά. Δεύτερον, όλα σας τα στοιχεία είναι προσπελάσιμα από παντού. Δημιουργείτε μία άσκηση από το σταθερό σας υπολογιστή στο σπίτι, κάνετε δυο μικροδιορθώσεις από τον υπολογιστή του σχολείου, τη δείχνετε στους μαθητές σου από το tablet της αίθουσας και ακόμη μπορείτε να τη δείτε και από το κινητό σας!

Επίσης, εφόσον έχετε συγκεντρώσει επαρκώς όλη την πληροφορία στο 4teachers μπορείτε να επωφεληθείτε από έξυπνα στατιστικά στοιχεία και αναφορές για τη συνολική εικόνα των μαθητών σας και της δουλειάς σας. Τέλος, με το 4teachers γίνεστε μέλος της πιο καινοτόμου κοινότητας εκπαιδευτικών, αποκτάτε μοναδικές συμβουλές και βοήθεια από τον ΕΠΑΦΟ, την πιο έγκυρη εταιρεία Πληροφορικής για την εκπαίδευση, και απολαμβάνετε επαγγελματικής υποστήριξης από τα εξειδικευμένα στελέχη μας 365 μέρες τον χρόνο!