Skip to main content

Πρόσβαση από παντού και απόλυτη ασφάλεια

Πρόσβαση από παντού και απόλυτη ασφάλεια

Η πρόσβαση στο 4teachers γίνεται με ασφάλεια από οπουδήποτε, κάθε στιγμή, και έτσι έχεις πάντα μαζί σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τους μαθητές σου, τους συναδέλφους σου, τη δουλειά σου.

Το καινοτόμο χαρακτηριστικό του 4teachers είναι ότι ο εκπαιδευτικός βλέπει, χρησιμοποιεί και ενημερώνει τα στοιχεία από παντού: Από οποιονδήποτε υπολογιστή σταθερό ή φορητό, από κάθε είδους tablet (είτε Windows, είτε ipad, είτε Android) και από κάθε smart κινητό τηλέφωνο.

Φαντάσου μερικά μόνο σενάρια χρήσης αυτής της ιδιότητας του 4teachers:

Live Tests
Δείχνεις ζωντανά στο γονιό το διαγώνισμα που έγραψε το παιδί του με τα σχόλιά σου
Mobile Notes
Σημειώνεις επί τόπου στο κινητό, το επαναληπτικό διαγώνισμα που πρέπει να βάλεις
Reports
Τυπώνεις από το PC του σχολείου τα θέματα του test που έγραψες την προηγούμενη μέρα και το οποίο βρίσκεται και στην τράπεζα του υλικού σου αλλά και καταχωρείται στην καρτέλα του τμήματος
Mails
Στέλνεις με mail μέσα από το σύστημα την άσκηση κατευθείαν στα mail των μαθητών σου ή των γονιών τους

Όλα τα δεδομένα που καταχωρείς βρίσκονται στο cloud και για αυτό το λόγο είναι προσπελάσιμα από παντού χωρίς να σε απασχολεί τίποτε. Η υπηρεσία φιλοξενείται σε υπερσύγχρονο Data Center το οποίο πληροί όλα τα διεθνή πρότυπα διαθεσιμότητας και ασφάλειας με διαθεσιμότητα μεγαλύτερη του 99,99%. O ΕΠΑΦΟΣ παρέχει ένα περιβάλλον συνολικής προστασίας με εφαρμογή πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας.


Μοναδικά στοιχεία αναγνώρισης και εισόδου για κάθε χρήστη

Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κάθε συνδρομητής διαθέτει ένα μοναδικό όνομα χρήστη καθώς και το προσωπικό του συνθηματικό πρόσβασης τα οποία ορίζει ο ίδιος κατά την διαδικασία εγγραφής.

Ασφάλεια στον δικτυακό τόπο (web site)

Η πρόσβαση και η μεταφορά δεδομένων από και προς τον δικτυακό τόπο www.4teachers.gr προστατεύεται με πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας. Επιπλέον η βάση δεδομένων τηρείται σε κρυπτογραφημένο file system έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση των δεδομένων σε χρήστη ο οποίος δεν διαθέτει το σχετικό κλειδί.

Καθημερινό backup

Η διαθεσιμότητα των δεδομένων εξασφαλίζεται από την πολιτική τήρησης αντιγράφων ασφαλείας του συνόλου της υποδομής σε καθημερινή βάση. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα και στον ίδιο τον χρήστη να πάρει backup στον υπολογιστή του τα δεδομένα του όποια στιγμή το επιθυμεί.

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Το 4teachers κατασκευάστηκε και υποστηρίζεται από τον ΕΠΑΦΟ την κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής στον εκπαιδευτικό χώρο που εδώ και 20 χρόνια παρέχει εφαρμογές λογισμικού για εκπαιδευτικούς και υλοποιεί πολύπλοκα και απαιτητικά έργα πληροφορικής στον χώρο της Εκπαίδευσης. Ο ΕΠΑΦΟΣ εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση Ποιότητας, Ασφάλειας Πληροφοριών και υπεύθυνης Περιβαλλοντικά λειτουργίας, όπως επιβεβαιώνεται από τις πιστοποιήσεις κατά ISO 9001, ISO14001 και ISO27001 που διαθέτει η εταιρεία.