Skip to main content

Με την εξαιρετική υποστήριξη του ΕΠΑΦΟΥ

4teachers - Με την εξαιρετική υποστήριξη του ΕΠΑΦΟΥ

Κανένα λογισμικό, όσο καλό και αν είναι, δεν θα κάνει τη δουλειά του αν δεν συνοδεύεται από κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης. Ο ΕΠΑΦΟΣ σου προσφέρει πλήρη κάλυψη με το ανεξάρτητο τμήμα υποστήριξης που διαθέτει για τους χρήστες των εφαρμογών.

Το τμήμα στελεχώνεται από 10 εξειδικευμένους τεχνικούς, και λειτουργεί τις καθημερινές από τις 08:00 μέχρι τις 20:00 και το Σαββατοκύριακο και τις αργίες από τις 09:00 έως τις 17:00 προσφέροντας πραγματική υποστήριξη 365 x 24.

Το τμήμα αυτό δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τα προβλήματα των χρηστών, είτε αυτά αφορούν στο χειρισμό του προγράμματος και στην καλύτερη αξιοποίησή του είτε ακόμη και σε γενικά θέματα που σχετίζονται με την εργασία του εκπαιδευτικού.

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα υποστηριξης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας του 4teachers ή τη φόρμα επικοινωνίας του ΕΠΑΦΟΥ.  Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6990401 (Τμήμα Υποστήριξης της εταιρείας ΕΠΑΦΟΣ New Technologies.

Οι Υπηρεσίες του τμήματος υποστήριξης

  • Απεριόριστη τηλεφωνική εκπαίδευση των χρηστών

  • Συνεχής παροχή εκπαιδευτικού υλικού, tips & tricks, οδηγιών, καλών πρακτικών κ.λ.π.

  • Remote Access στον υπολογιστή του χρήστη και online υποστήριξη ή online επίλυση του προβλήματος

  • Συνεχής αναβάθμιση του συστήματος χωρίς κόστος. Η εταιρεία μας σκυμμένη πάνω στο προϊόν αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα αιτήματα των χρηστών και εμπλουτίζει το σύστημα συνεχώς

  • Τήρηση αντιγράφων ασφαλείας

  • Εγγύηση / διασφάλιση διαθεσιμότητας του λογισμικού και των υπηρεσιών μας 365 μέρες το χρόνο

  • Οτιδήποτε χρειαστείτε για καλύτερη αξιοποίηση του λογισμικού. Εκτός από το team των προγραμματιστών μας, συνεργαζόμαστε με ιδιαίτερα έμπειρους εκπαιδευτικούς και λοιπά στελέχη της εκπαίδευσης βελτιώνοντας το 4teacher καθημερινά !